Interview met Remote HR Professional Danielle Leclercq

Wie zijn de remote professionals die zich bij ons hebben aangesloten? Deze week is het de beurt van Danielle Leclercq als allereerste member van Remote HR Professionals!

Wie ben je?

Mijn naam is Danielle Leclercq, toekomst strateeg en HR-professional met een voorliefde voor verandering en vernieuwing.

Wat doe je als zelfstandig ondernemer?

Ik werk als zelfstandig HR-professional, onder de naam Bright Eyes, en ben momenteel bezig met een interim klus bij Treams.

Wat heeft jou gemotiveerd om als zelfstandig ondernemer te starten?

Na jarenlang ervaring als Internationaal HR manager in loondienst bij Basic Fit, wilde ik meer gaan doen met mijn fascinatie voor de voortdurende veranderingen in de wereld om ons heen en daarmee meer verdieping geven aan mijn eigen toekomst. Zelfstandig ondernemen geeft me de mogelijkheid om bij meerdere bedrijven binnen te kijken en mijn perspectief te verbreden.

Wat heeft je gemotiveerd om aan te sluiten bij Remote HR Professionals?

Vanuit mijn overtuiging om continue te blijven leren, werk ik graag samen met andere vakgenoten. Met hen kan ik sparren, kennis delen en geven zij mij inspiratie en werkplezier. Bij Remote HR Professionals hoop ik mijn netwerk uit te breiden en intensieve connecties te maken met andere HR-professionals.

Wat is je professionele doelstelling voor aankomend jaar?

Met Bright Eyes ga ik meer verandertrajecten uitvoeren op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling en ben ik daarnaast van plan om meer toekomst strategie├źn op het gebied van werkgeluk te schrijven voor bedrijven en deze verandertrajecten te begeleiden.

Waar haal jij de meeste energie uit?

Ik haal mijn energie uit nieuwe avonturen. Nieuwe ervaringen en opdrachten, en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden geven mij volop energie. Deze ondernemende kanten hoop ik nog verder te benutten in het netwerk van Remote HR Professionals en ik hoop met hen verder te kunnen sparren over een breed scala aan HR-onderwerpen.

Deel dit bericht