Een half jaar inTandem; doen wat we het allerleukst vinden!

Verbinden. Dat is wat we bij inTandem doen. Hoofdzakelijk verbinden we werkgevers met talent en visa versa. Waarom? Omdat daar onze passie ligt en simpelweg omdat we er super goed in zijn, al zeggen we het zelf. ūüôā

Eind 2020 begon ons inTandem avontuur. Midden in de coronacrisis sprongen we in het diepe. Ondanks de onzekere tijd waren we (en zijn we nog steeds) overtuigd van onze toegevoegde waarde op de markt. Want wat valt er nog veel aan de weg te timmeren als het gaat om branding, recruitment en engagement!

Wie we zijn

Dominique en Marloes. Twee hele verschillende types met een hele andere achtergrond. Dominique haar eerste baantje na het afronden van de hotelschool was bij de hospitality-tak van een grote uitzender. Uiteindelijk maakte ze de overstap naar corporate recruitment en daar werd haar hart gestolen. Marloes kwam na haar studie bij toeval op een recruitment & arbeidsmarktcommunicatie afdeling van een grote retailer terecht en wist het meteen: dit is mijn vak!

Lang verhaal kort: we kwamen elkaar uiteindelijk tegen bij een van onze werkgevers en het zaadje was geplant. Dat wij ooit weer wilden samenwerken was een feit. Er gebeurt iets als wij samen aan het werk zijn. 1+1=3.

Hoe we werken

Wij noemen onszelf experts op het gebied van branding, recruitment en engagement. Vol energie en betrokkenheid helpen wij ambitieuze en vooruitstrevende werkgevers zich te verbinden met (potenti√ęle en/of toekomstige) medewerkers. Dit doen we als strategisch partner en verlengstuk van organisaties, doelgericht en op basis van data. Niet met dikke rapporten en dure consultants dus, maar met onze hands-on en effectieve aanpak. Op maat. Onze talent journey is onze basis.

Dat we in een half jaar zo veel opdrachtgevers konden helpen hadden we niet durven dromen. Van het bouwen van sterke (employer) brands en campagnes tot het invullen van ontzettend veel vacatures, het neerzetten van onboardingsprogramma’s en het doen van exitanalyses. En dat alles op basis van een goed in kaart gebrachte journey en met het oog op een excellente candidate- en employee experience.

Met wie we werken

Na een half jaar bouwen aan de basis van inTandem is een nieuwe fase aangebroken. Dat we graag samenwerken met anderen wisten we al maar we kunnen inmiddels niet meer zonder. We hebben daarom een team van specialisten om ons heen verzameld die minstens net zo gek zijn op hun vak als dat wij dat zijn. Op basis van de klantvraag bepalen we dus wie (of welk team) het beste past zodat we onze klanten altijd de beste kwaliteit aangeboden krijgen.

Daarnaast hebben we een aantal partners om ons heen kunnen verzamelen. Partijen met wie we graag samenwerken of waarvoor we iets kunnen betekenen. Zo werken we met CreaUnit voor, jawel, de nodige creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan de vormgeving van campagnes of websites. Brandchart weet ons inmiddels te vinden als we weer een mooi training- of coachingstraject mogen oppakken en is Marloes expert candidate experience bij Kiqit.

Ons lidmaatschap bij Remote Recruiters is dus ook niet zo moeilijk voor te stellen. Wij werken graag samen met vakidioten, delen kennis én werken zelf remote voor onze opdrachtgevers. En extra leuk: tijdens de fysieke meetup van Remote Recruiters vorig jaar september op het strand van Den Haag maakten we onze plannen, naam en logo bekend. Zij hadden dus de primeur! Inmiddels werken we voor onze klanten samen met meerdere leden van Remote Recruiters en nemen we regelmatig deel aan de Werfathon.

Nieuwsgierig geworden? Dat kan ook bijna niet anders! Bekijk eens onze website en volg onze companypage op LinkedIn!

Dominique Rooswinkel                                   Marloes Peters
@: dominique@intandem.nl                             @: marloes@intandem.nl
T: 0628671744                                               T: 0615052994

Deel dit bericht